Parametre a popis produktu

Recenzie nám o ✅ Shumee zdvíhacie polohovacie kreslo fialové textil, 329716 prezradili, čo sa zákazníkom páči, aké má výhody a nevýhody. Cena ✅ 482 € je v porovnaní s vysokou kvalitou produktu nízka. Skúsenosti, diskusiu a hodnotenia nájdete aj priamo pod produktom.

Masážne kreslo Shumee zdvíhacie polohovacie kreslo fialové textil, 329716:Vyhľadávate spôsob, ako sa po náročnom dni naozaj zrelaxovať? Masážne kreslo SHUMEE sa stane vaším obľúbeným spoločníkom na chvíľky pokoja. Kreslo poskytuje pohodlnú uvoľňujúcu relaxáciu, ktorú vám sprostredkuje vibračná masáž. Masážne kreslo SHUMEE pozitívne ovplyvní predovšetkým zadok a chrbát. Rovnako pôsobí na emocionálnu pohodu, napomáha s odreagovaním a zbaví vás každodenného stresu. Na výrobu poťahu poslúžil kvalitný materiál, ako je textil. Kľúčové prednosti masážneho kresla Shumee zdvíhacie polohovacie kreslo fialové textil, 329716 Masážne kreslo SHUMEE vám umožní sa konečne uvoľniť Využijete na zadok a chrbát Typ poskytovanej masáže: vibračná Určite vás poteší vyhrievanie Vibračný motor má schopnosť uvoľniť stuhnuté svaly Prispôsobte si sklon operadla na lýtka a ruky Celková hmotnosť je 40,85 kg Farba polohovateľného masážneho kresla SHUMEE je fialová K masážnemu kreslu patrí tiež vrecko a USB port Materiálom poťahu je textil Bez problémov unesie používateľa do 110 kg Rozmery masážneho kresla majú 70 × 103,5 × 89 cm Dajte prednosť regenerácii svojich svalov Doprajte si luxus masáže doma vo svojej obývačke. Pobyt v domácom prostredí môže byť ešte príjemnejší s masážnym kreslom SHUMEE. S použitím vibračného motora vnútri relaxačného kresla zmizne pocit únavy aj ťažkosti. Masážne kreslo SHUMEE s pohodlnou obsluhou Masážne kreslo SHUMEE zaisťuje nielen príjemný relax a uvoľnenie, ale aj pohodlnú obsluhu. K dokonalému zážitku potom už zostáva iba možnosť polohovateľnosti. Prispôsobte si polohu operadla a pozíciu lýtkovej opierky tak, aby ste mali pocit ničím nenarušovaného komfortu. K produktu náleží aj vrecko a USB port. Rozmery: 103,5 × 70 × 89 cm (v × š × h)

 

Viac informácií a fotografií k produktu

Ďalšie podrobnosti k produktu:

E-shop predáva tento tovar Shumee zdvíhacie polohovacie kreslo fialové textil, 329716 za výhodnú cenu 482 €. Vyberte si, kde ho kúpite.

Dodávateľ tovaru je obľúbený obchod , recenzie a skúsenosti obchodu na heureka hovoria, že tovar a dodanie bude v poriadku.

Doprava: Tovar Vám vačšinou doručí Slovenská pošta alebo DHL (niekedy i PPL alebo GEIS).

Zistiť dostupnosť

 

Cena ✅ ️482,00€
Dostupnosť ➡️ skladom
Hodnotenie
(83%)
Kde kúpiť 🛒 Obchod

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Shumee zdvíhacie polohovacie kreslo fialové textil, 329716 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 482,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Shumee zdvíhacie polohovacie kreslo fialové textil, 329716

Komentáre

Pridané: pred mesiacom
Milica

Bol to darček k narodeninám, neviem ohodnotiť kvalitu tovaru.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
René

Nezdalo sa mi, že by bol Shumee zdvíhacie polohovacie kreslo fialové textil, 329716 taký skvelý, ako ho ospevujú recenzie na nete. Nakoniec ma presvedčil kolega a tak som si ho kúpil v Alza.sk. A urobil som dobre.. v kategórii Masážne prístroje lepšiu alternatívu nenájdete.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Ervín

Rýchle vybavenie objednávky – tovar som mal doma už na ďalší deň.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Beáta

Ak hľadáte kvalitný výrobok, potom vám odporúčam Shumee zdvíhacie polohovacie kreslo fialové textil, 329716. Prekvapil ma výbornou kvalitou.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Gejza

Zatiaľ všetko funguje na 100%, verím že to tak bude aj naďalej...

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Alfonz

Výber tovaru v kategórií Masážne prístroje som nechcel nechať na náhodu. Prečítal som si recenzie produktov na internete a poradili mi aj v obchode Alza.sk. Páči sa mi, že pomôžu zákazníkovi aj pri výbere tovaru.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Edita

S nákupom v obchode Alza.sk som bola naozaj mimoriadne spokojná. Informovali ma o celom procese vybavovania mojej objednávky a tovar som mala doma do 2 dní. Odporúčam nakupovať práve tu.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Zoltán

Výber tovaru z kategorie Masážne prístroje bol pre mä doslova španielskou dedinou. A tak som dal na hodnotenia ostatných a vybral som si Shumee zdvíhacie polohovacie kreslo fialové textil, 329716. Výber sa mi odvedčil, som nadmieru spokojný. Spokojný som aj s fungovaním eshopu Alza.sk - výborná komunikácia, rýchle vybavenie objednávky.

Hodnotenie 4*

Pozrieť viac recenzií

Pridať komentár

Sanitas SFB 07

Sanitas SFB 07

Masážna vanička Sanitas SFB 07: Po dlhom namáhavom dni mnohí z vás nič neocenia viac než...

Beurer MG153

Beurer MG153

Masážny golier Beurer MG153:Doprajte si nerušenú masáž s prístrojom Beurer MG 153, ktorá má...

Medisana MC826

Medisana MC826

Masážna podložka Medisana MC826: Medisana MC826 je masážnou podložkou, ktorá vás zbaví bolesti,...

Lanaform Heat & Fold Spa

Lanaform Heat & Fold Spa

Masážna vanička Lanaform Heat & Fold Spa:Hydromasážny perličkový kúpeľ Heat & Fold Spa s...

Medisana MBH

Medisana MBH

Masážny prístroj Medisana MBH: Nájdite si chvíľku pre seba a relaxáciu s masážnym prístrojom...

Beurer FB60

Beurer FB60

Masážna vanička Beurer FB60:Doprajte relax sebe aj svojim nohám s úžasnou bublinkovou masážnou...

Cena, akcia, zľavový kód

Zaujíma Vás, ako sa vyvíjala cena tohto produktu? Pozrite sa do nášho grafu a zistite kedy bol produkt najlacnejší a či ho dokážete kúpiť v zľave. » Zistiť cenu k dnešnému dátumu 19.09.2024

Hodnotenie:
(83%)