Parametre a popis produktu

Recenzie nám o ✅ SHUMEE Slnečník záhradný, taupe 250 × 250 cm 44880 prezradili, čo sa zákazníkom páči, aké má výhody a nevýhody. Cena ✅ 122.44 € je v porovnaní s vysokou kvalitou produktu nízka. Skúsenosti, diskusiu a hodnotenia nájdete aj priamo pod produktom.

Slnečník SHUMEE Slnečník záhradný, taupe 250 × 250 cm 44880:Pokiaľ si radi vychutnáte pobyt vonku bez obáv z prehriatia alebo prílišného slnečného žiarenia, vyskúšajte slnečník. SHUMEE. Jeho tvar tvorí osemuholníkový, ktorý umožňuje vytvoriť väčšiu krytú plochu a súčasne zaujímavý dizajnový prvok. Slnečník je vybavený centrálnym stĺpom, ktorý je navrhnutý tak, aby zaistil stabilitu konštrukcie aj v dlhodobom horizonte. Vytvára rovnomerný tieň. Zatiaľ čo jeho hnedá farba umocní vydarený vzhľad, kvalitný materiál zase prepožičia dlhú životnosť. Na zhotovenie konštrukcie bol použitý kvalitný materiál, akým je oceľ, pričom materiál plachty tvorí polyester. Záhradný dáždnik SHUMEE dosahuje rozmery 2,6 × 2,5 × 2,5 m (v × š × d). Kľúčové prednosti slnečníka SHUMEE Slnečník záhradný, taupe 250 × 250 cm 44880 Slnečník SHUMEE vám umožňuje relaxovať vonku bez obáv z nadmerného tepla Na jeho tvar bol vybraný osemuholníkový Stredový stĺp poskytuje slnečníku pevnú oporu Zvoleným materiálom konštrukcie slnečníka je oceľ Plachtu tvorí polyester Vďaka kĺbu možno ľahko zmeniť smer tieňovej plochy Dá sa ľahko zložiť aj rozložiť Pred zostavením je nutné zaistenie stabilného a pevného podkladu K slnečníku je pripojený stabilný podstavec Farba: hnedá Záhradný slnečník zodpovedá rozmerom 2,6 × 2,5 × 2,5 m (v × š × d) Zabudnite na horúco a nechajte sa rozmaznávať v chladivom tieni Slnečník SHUMEE je skvelým pomocníkom na udržanie príjemného chladu počas horúcich letných dní. Kĺbový mechanizmus zaisťuje stabilitu a bezpečnosť pri pohybe slnečníka. Kľučka zaisťuje pohodlné a efektívne ovládanie slnečníka bez zbytočnej námahy. Stačí s ňou otočiť v správnom smere a záhradný dáždnik sa otvorí alebo zatvorí podľa vášho priania. Slnečník je skladací, takže ho rýchlo a ľahko zostavíte a po použití zase rozložíte. Zložený slnečník možno uložiť na menšie miesto, čo je výhodné pri obmedzenom úložnom priestore. Stabilný a pevný podklad je základnou požiadavkou na bezproblémové a bezpečné používanie. Je navrhnutý tak, aby bol ukotvený do zeme, betónovej plochy či iného stabilného povrchu. Slnečník SHUMEE poteší svojou praktickou výbavou Je dodávaný vrátane samostatného podstavca, vďaka ktorému získa slnečník potrebnú stabilitu.

 

Viac informácií a fotografií k produktu

Ďalšie podrobnosti k produktu:

E-shop predáva tento tovar SHUMEE Slnečník záhradný, taupe 250 × 250 cm 44880 za výhodnú cenu 122.44 €. Vyberte si, kde ho kúpite.

Dodávateľ tovaru je obľúbený obchod , recenzie a skúsenosti obchodu na heureka hovoria, že tovar a dodanie bude v poriadku.

Doprava: Tovar Vám vačšinou doručí Slovenská pošta alebo DHL (niekedy i PPL alebo GEIS).

Zistiť dostupnosť

 

Cena ✅ ️122,44€
Dostupnosť ➡️ skladom
Hodnotenie
(80%)
Kde kúpiť 🛒 Obchod

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o SHUMEE Slnečník záhradný, taupe 250 × 250 cm 44880 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 122,44€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka SHUMEE Slnečník záhradný, taupe 250 × 250 cm 44880

Komentáre

Pridané: pred mesiacom
Ignác

S nákupom v obchode Alza.sk som bola naozaj mimoriadne spokojná. Informovali ma o celom procese vybavovania mojej objednávky a tovar som mala doma do 2 dní. Odporúčam nakupovať práve tu.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Bohumír

Ak hľadáte kvalitný výrobok, potom vám odporúčam SHUMEE Slnečník záhradný, taupe 250 × 250 cm 44880. Prekvapil ma výbornou kvalitou.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Jozefína

Nakúpila som v elektronickom obchode Alza.sk a bola som príjemne prekvapená. Tovar som mala doma na ďalší deň.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Kristián

Fajn ponuka, dobré ceny, výborná komunikácia. Odporúčam.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Eugénia

S produktom sme aj s manželom spokojní. Eshop Alza.sk nesklamal.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Anabela

Eshop Alza.sk mi odporučila sestra – má s ním totiž len dobré skúsenosti. A tak som šla na istotu a nakúpila som za výhodné ceny.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Lenka

Zatiaľ je všetko v poriadku.

Hodnotenie 4*

Pozrieť viac recenzií

Pridať komentár

DOPPLER detská pláštenka s kapucňou, veľkosť 164, červená

DOPPLER detská pláštenka s kapucňou, veľkosť 164, červená

Pláštenka DOPPLER detská pláštenka s kapucňou, veľkosť 164, červená:Ak sa s deťmi chystáte na...

DOPPLER pláštenka pre dospelých, veľkosť XL, žltá

DOPPLER pláštenka pre dospelých, veľkosť XL, žltá

Pláštenka DOPPLER pláštenka pre dospelých, veľkosť XL, žltá:Ak ste priaznivcom pobytu v prírode,...

Djeco Krásny dizajnový dáždnik – Kvetiny a vtáci

Djeco Krásny dizajnový dáždnik – Kvetiny a vtáci

Detský dáždnik Djeco Krásny dizajnový dáždnik – Kvetiny a vtáci: Kvalitný dáždnik francúzskej...

GOLD BABY detský dáždnik Birds

GOLD BABY detský dáždnik Birds

Detský dáždnik GOLD BABY detský dáždnik Birds: Dáždnik s veselým motívom Gold Baby Birds vykúzli...

DOPPLER Mini Fiber Scribble Black

DOPPLER Mini Fiber Scribble Black

Dáždnik DOPPLER Mini Fiber Scribble Black: Dámský skládací deštník s větruodolnou konstrukcí....

DOPPLER Zero 99 Minimally Deep blue

DOPPLER Zero 99 Minimally Deep blue

Dáždnik DOPPLER Zero 99 Minimally Deep blue:Zero 99 Minimally je ľahučký a napriek tomu odolný...

Cena, akcia, zľavový kód

Zaujíma Vás, ako sa vyvíjala cena tohto produktu? Pozrite sa do nášho grafu a zistite kedy bol produkt najlacnejší a či ho dokážete kúpiť v zľave. » Zistiť cenu k dnešnému dátumu 20.09.2024

Hodnotenie:
(80%)