Parametre a popis produktu

Recenzie nám o ✅ SHUMEE Slnečník záhradný s LED svetlami, taupe 300 cm 44522 prezradili, čo sa zákazníkom páči, aké má výhody a nevýhody. Cena ✅ 185.63 € je v porovnaní s vysokou kvalitou produktu nízka. Skúsenosti, diskusiu a hodnotenia nájdete aj priamo pod produktom.

Slnečník SHUMEE Slnečník záhradný s LED svetlami, taupe 300 cm 44522:Pokiaľ si radi užívate pobyt na čerstvom vzduchu, ale bojíte sa byť vystavení slnečným lúčom, odporúčame vám použitie slnečníka. SHUMEE. Jeho tvar tvorí osemuholníkový, ktorý ponúkne zatienenie a zároveň pridá priestoru zaujímavý a rafinovaný vzhľad. Môže sa pochváliť závesným vyhotovením, takže pod neho ľahko umiestnite aj záhradný nábytok. Navyše vám žiadny stredový stĺp nebude brániť vo výhľade. Zatiaľ čo jeho béžová farba prináša vkusnú nadčasovosť, kvalita použitých materiálov zasa dlhú životnosť. Na výrobu konštrukcie poslúžil kvalitný materiál, ako je kov, materiál plachty tvorí polyester. Záhradný dáždnik SHUMEE dosahuje rozmery 2,5 × 3 m (výška × priemer). Hlavné prednosti slnečníka SHUMEE Slnečník záhradný s LED svetlami, taupe 300 cm 44522 Slnečník SHUMEE vám zaistí príjemné prostredie na vonkajšiu relaxáciu bez prehrievania Na jeho tvar bol vybraný osemuholníkový Pri tomto závesnom vyhotovení vám nebude prekážať žiadny stredový stojan Materiálom konštrukcie slnečníka je kov Plachtu tvorí polyester Ohybný kĺb umožňuje nastavenie uhla a sklonu S LED osvetlením si môžete predĺžiť čas strávený vonku Vďaka solárnemu panelu vám bude dodávať energiu získanú zo slnečných lúčov Farba: béžová Záhradný slnečník meria 2,5 × 3 m (výška × priemer) Zabudnite na starosti a oddýchnite si v chladivom tieni Slnečník SHUMEE je ideálnou vychytávkou na príjemný odpočinok počas horúcich letných dní. Výhoda vstavaného kĺbu spočíva v jeho flexibilite a schopnosti prispôsobiť sa rôznym uhlom a smerom. Kľučka zaisťuje pohodlné a efektívne ovládanie slnečníka bez zbytočnej námahy. Tento mechanizmus umožňuje otváranie či zatváranie záhradného dáždnika podľa vašich prianí. Slnečník SHUMEE osloví aj svojou výbavou Ponúka výhodu nielen v podobe ochrany pred slnkom, ale aj večernej atmosféry vďaka elegantnému LED osvetleniu. Slnečné lúče budú premenené na energiu pomocou solárneho panela.

 

Viac informácií a fotografií k produktu

Ďalšie podrobnosti k produktu:

E-shop predáva tento tovar SHUMEE Slnečník záhradný s LED svetlami, taupe 300 cm 44522 za výhodnú cenu 185.63 €. Vyberte si, kde ho kúpite.

Dodávateľ tovaru je obľúbený obchod , recenzie a skúsenosti obchodu na heureka hovoria, že tovar a dodanie bude v poriadku.

Doprava: Tovar Vám vačšinou doručí Slovenská pošta alebo DHL (niekedy i PPL alebo GEIS).

Zistiť dostupnosť

 

Cena ✅ ️185,63€
Dostupnosť ➡️ skladom
Hodnotenie
(84.8%)
Kde kúpiť 🛒 Obchod

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o SHUMEE Slnečník záhradný s LED svetlami, taupe 300 cm 44522 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 185,63€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka SHUMEE Slnečník záhradný s LED svetlami, taupe 300 cm 44522

Komentáre

Pridané: pred mesiacom
Hortenzia

Rýchle vybavenie objednávky – tovar som mal doma už na ďalší deň.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Svetozár

Ak potrebujem kúpiť Dáždniky, tak určite nakupujem v Alza.sk. Mám s ním pozitívne skúsenosti z viacerých mojich nákupov.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Stanislav

Pri nakupovaní v elektronických obchodoch si dávam vždy pozor a nakupujem len v overených obchodoch. Eshop Alza.sk funguje už roky a preto mu dôverujem. Dá sa v ňom nakúpiť za super ceny a už čoskoro sa tešiť z objednaného tovaru.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Juraj

Moje hodnotenie je 100%.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Beňadik

Na nete má SHUMEE Slnečník záhradný s LED svetlami, taupe 300 cm 44522 veľmi fajn hodnotenia, bola to jasná voľba

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Sidónia

SHUMEE Slnečník záhradný s LED svetlami, taupe 300 cm 44522 som si kúpila za super cenu 185.63 €, ušetrila som 10% oproti konkurenčnej ponuke.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Lívia

plusy: kvalita, dizajn, cena. mínusy: tovar nebol skladom, musela som naň čakať

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
František

V eshope Alza.sk nakupujem dosť často a preto ho môžem s kľudným svedomím odporučiť.

Hodnotenie 5*

Pozrieť viac recenzií

Pridať komentár

DOPPLER detská pláštenka s kapucňou, veľkosť 164, červená

DOPPLER detská pláštenka s kapucňou, veľkosť 164, červená

Pláštenka DOPPLER detská pláštenka s kapucňou, veľkosť 164, červená:Ak sa s deťmi chystáte na...

DOPPLER pláštenka pre dospelých, veľkosť XL, žltá

DOPPLER pláštenka pre dospelých, veľkosť XL, žltá

Pláštenka DOPPLER pláštenka pre dospelých, veľkosť XL, žltá:Ak ste priaznivcom pobytu v prírode,...

Djeco Krásny dizajnový dáždnik – Kvetiny a vtáci

Djeco Krásny dizajnový dáždnik – Kvetiny a vtáci

Detský dáždnik Djeco Krásny dizajnový dáždnik – Kvetiny a vtáci: Kvalitný dáždnik francúzskej...

GOLD BABY detský dáždnik Birds

GOLD BABY detský dáždnik Birds

Detský dáždnik GOLD BABY detský dáždnik Birds: Dáždnik s veselým motívom Gold Baby Birds vykúzli...

DOPPLER Mini Fiber Scribble Black

DOPPLER Mini Fiber Scribble Black

Dáždnik DOPPLER Mini Fiber Scribble Black: Dámský skládací deštník s větruodolnou konstrukcí....

DOPPLER Zero 99 Minimally Deep blue

DOPPLER Zero 99 Minimally Deep blue

Dáždnik DOPPLER Zero 99 Minimally Deep blue:Zero 99 Minimally je ľahučký a napriek tomu odolný...

Cena, akcia, zľavový kód

Zaujíma Vás, ako sa vyvíjala cena tohto produktu? Pozrite sa do nášho grafu a zistite kedy bol produkt najlacnejší a či ho dokážete kúpiť v zľave. » Zistiť cenu k dnešnému dátumu 19.09.2024

Hodnotenie:
(84.8%)