Parametre a popis produktu

Recenzie nám o ✅ SHUMEE Posteľ záhradná so strieškou, sivá 48073 prezradili, čo sa zákazníkom páči, aké má výhody a nevýhody. Cena ✅ 147.55 € je v porovnaní s vysokou kvalitou produktu nízka. Skúsenosti, diskusiu a hodnotenia nájdete aj priamo pod produktom.

Záhradná posteľ SHUMEE Posteľ záhradná so strieškou, sivá 48073:Priali by ste si mať pohodlné miesto na relaxáciu vo vašej záhrade, alebo na terase? Vašim požiadavkám by mohla vyhovovať záhradná posteľ SHUMEE, pri ktorej oceníte vysokú stabilitu v kombinácii s pohodlím a krásnym dizajnom. Lôžko je možné zdieľať spoločne s inou osobou vďaka dvojmiestnemu vyhotoveniu. Strieška na záhradnej posteli vám zabezpečí ochranu pred slnečnými lúčmi, a vaša pokožka tak bude v bezpečí pred spálením. Spoločne s posteľou dostanete aj vankúše, vďaka ktorým si vychutnáte chvíľky odpočinku. S baldachýnom sa budete cítiť v bezpečí pred nepríjemným hmyzom. Rozmery záhradnej postele SHUMEE sú 200 × 173 × 135 cm. Záhradná posteľ má nosnosť 200 kg. Na tejto záhradnej posteli vás zaujme sivá farba. Hlavné vlastnosti záhradnej postele SHUMEE Posteľ záhradná so strieškou, sivá 48073 Záhradnú posteľ SHUMEE oceníte pri relaxácii v záhrade alebo na terase Posteľ sa vyznačuje vysokou kvalitou a dlhou životnosťou Veľkosť umožňuje zdieľať lôžko spoločne s inou osobou Strieška vám zabezpečí ochranu pred horúcim slnkom Súčasťou balenia sú vankúše, ktoré sa budú hodiť na podloženie hlavy alebo nôh S baldachýnom budete mať súkromie a pokoj od hmyzu Rozmery záhradnej postele SHUMEE sú 200 × 173 × 135 cm Nosnosť záhradnej postele je 200 kg Farba je sivá

 

Viac informácií a fotografií k produktu

Ďalšie podrobnosti k produktu:

E-shop predáva tento tovar SHUMEE Posteľ záhradná so strieškou, sivá 48073 za výhodnú cenu 147.55 €. Vyberte si, kde ho kúpite.

Dodávateľ tovaru je obľúbený obchod , recenzie a skúsenosti obchodu na heureka hovoria, že tovar a dodanie bude v poriadku.

Doprava: Tovar Vám vačšinou doručí Slovenská pošta alebo DHL (niekedy i PPL alebo GEIS).

Zistiť dostupnosť

 

Cena ✅ ️147,55€
Dostupnosť ➡️ skladom
Hodnotenie
(84.6%)
Kde kúpiť 🛒 Obchod

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o SHUMEE Posteľ záhradná so strieškou, sivá 48073 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 147,55€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka SHUMEE Posteľ záhradná so strieškou, sivá 48073

Komentáre

Pridané: pred mesiacom
Estera

SHUMEE Posteľ záhradná so strieškou, sivá 48073 som si kúpila za super cenu 147.55 €, ušetrila som 10% oproti konkurenčnej ponuke.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Milota

Fajn ponuka, dobré ceny, výborná komunikácia. Odporúčam.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Matilda

Zatiaľ všetko funguje na 100%, verím že to tak bude aj naďalej...

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Vasil

Nezdalo sa mi, že by bol SHUMEE Posteľ záhradná so strieškou, sivá 48073 taký skvelý, ako ho ospevujú recenzie na nete. Nakoniec ma presvedčil kolega a tak som si ho kúpil v Alza.sk. A urobil som dobre.. v kategórii Záhradný nábytok lepšiu alternatívu nenájdete.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Leonard

Ide o overenú značku, verím že všetko bude fungovať ako má.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Marcela

Bol to darček k narodeninám, neviem ohodnotiť kvalitu tovaru.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Vincent

Výber tovaru v kategórií Záhradný nábytok som nechcel nechať na náhodu. Prečítal som si recenzie produktov na internete a poradili mi aj v obchode Alza.sk. Páči sa mi, že pomôžu zákazníkovi aj pri výbere tovaru.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Svätopluk

Ja som s mojim nákupom spokojná -- produkt SHUMEE Posteľ záhradná so strieškou, sivá 48073 som je naozaj kvalitne vyhotovený!

Hodnotenie 4*

Pozrieť viac recenzií

Pridať komentár

Stormred Pro 488 cm

Stormred Pro 488 cm

Trampolína Stormred Pro 488 cm: Trampolína Stormred Pro je určená najmä pre deti, ale vyblázniť...

Stormred Časť 2/3 – 488 cm – Classic

Stormred Časť 2/3 – 488 cm – Classic

Príslušenstvo k trampolíne Stormred Časť 2/3 – 488 cm – Classic:Nejde o kompletný produkt, ale...

Stojan na závesné kreslo 2/2

Stojan na závesné kreslo 2/2

Závesné kreslo Stojan na závesné kreslo 2/2:Máte za sebou deň plný stresu a túžite po kvalitnom...

Allibert Ležadlo DAYTONA cappuccino

Allibert Ležadlo DAYTONA cappuccino

Záhradné lehátko Allibert Ležadlo DAYTONA cappuccino:Záhradné ležadlo by nemalo chýbať v žiadnej...

Allibert Ležadlo DAYTONA grafit

Allibert Ležadlo DAYTONA grafit

Záhradné lehátko Allibert Ležadlo DAYTONA grafit:Záhradné ležadlo by nemalo chýbať v žiadnej...

Stormred Classic 457 cm

Stormred Classic 457 cm

Trampolína Stormred Classic 457 cm: Trampolína Stormred Classic je určená najmä pre deti, ale...

Cena, akcia, zľavový kód

Zaujíma Vás, ako sa vyvíjala cena tohto produktu? Pozrite sa do nášho grafu a zistite kedy bol produkt najlacnejší a či ho dokážete kúpiť v zľave. » Zistiť cenu k dnešnému dátumu 19.09.2024

Hodnotenie:
(84.6%)