Parametre a popis produktu

Recenzie nám o ✅ DIMENZA Slnečník záhradný, výkyvný ROMA 300 × 300 cm DF-007852 prezradili, čo sa zákazníkom páči, aké má výhody a nevýhody. Cena ✅ 195.86 € je v porovnaní s vysokou kvalitou produktu nízka. Skúsenosti, diskusiu a hodnotenia nájdete aj priamo pod produktom.

Slnečník DIMENZA Slnečník záhradný, výkyvný ROMA 300 × 300 cm DF-007852:V prípade, že vás láka stráviť čas vonku bez toho, aby ste boli vystavení priamemu slnečnému svetlu, poobzerajte sa po slnečníku. Dimenza. Jeho tvar tvorí štvorec, ktorý vám poskytne dostatok tieňa a zároveň dodáva priestoru zaujímavý a elegantný vzhľad. Hlavnou oporou slnečníka je stredový stĺp, ktorý je navrhnutý tak, aby zaistil stabilitu konštrukcie aj v dlhodobom horizonte. Vytvára rovnomerný tieň. Zatiaľ čo jeho červená farba prináša vkusnú nadčasovosť, kvalita použitých materiálov zasa dlhú životnosť. Na výrobu konštrukcie bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne hliník, materiálom plachty je polyester. Záhradný dáždnik Dimenza dosahuje rozmery 3 × 3 m (š × d). Hlavné prednosti slnečníka DIMENZA Slnečník záhradný, výkyvný ROMA 300 × 300 cm DF-007852 Slnečník Dimenza vám umožní vychutnať si slnečné počasie vonku bez obáv z prehriatia Na jeho tvar bol vybraný štvorec Slnečník disponuje centrálnym stĺpom Výrobným materiálom konštrukcie slnečníka je hliník Na výrobu plachty slúži polyester K dispozícii je ohybný kĺb na nastavenie uhla a sklonu Nevyhnutné je zaistenie pevného a stabilného podkladu Slnečník je vybavený samostatným a stabilným podstavcom Farba slnečníka je červená Záhradný slnečník meria 3 × 3 m (š × d) Relaxujte v tieni Slnečník Dimenza je vynikajúcim riešením na udržanie komfortnej teploty v horúcich letných dňoch. Kĺbový mechanizmus zaisťuje plynulé a jednoduché ovládanie polohy a uhlov slnečníka. Kľučka umiestnená na slnečníku zaisťuje plynulé a bezproblémové ovládanie. Ľahkým otočením v správnom smere môžete záhradný dáždnik okamžite otvoriť alebo zavrieť. Na správne fungovanie a bezpečnosť je nevyhnutné zaistiť stabilný a pevný podklad. Vďaka špeciálnej konštrukcii ho možno bezpečne ukotviť do zeme, betónových plôch alebo iných stabilných povrchov. Slnečník Dimenza upúta svojou výbavou Je dodávaný vrátane samostatného podstavca, ktorý zaisťuje stabilnú oporu. Hrúbka materiálu: 55 mm

 

Viac informácií a fotografií k produktu

Ďalšie podrobnosti k produktu:

E-shop predáva tento tovar DIMENZA Slnečník záhradný, výkyvný ROMA 300 × 300 cm DF-007852 za výhodnú cenu 195.86 €. Vyberte si, kde ho kúpite.

Dodávateľ tovaru je obľúbený obchod , recenzie a skúsenosti obchodu na heureka hovoria, že tovar a dodanie bude v poriadku.

Doprava: Tovar Vám vačšinou doručí Slovenská pošta alebo DHL (niekedy i PPL alebo GEIS).

Zistiť dostupnosť

 

Cena ✅ ️195,86€
Dostupnosť ➡️ skladom
Hodnotenie
(84.8%)
Kde kúpiť 🛒 Obchod

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o DIMENZA Slnečník záhradný, výkyvný ROMA 300 × 300 cm DF-007852 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 195,86€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka DIMENZA Slnečník záhradný, výkyvný ROMA 300 × 300 cm DF-007852

Komentáre

Pridané: pred mesiacom
Elena, Helena

Ja som s mojim nákupom spokojná -- produkt DIMENZA Slnečník záhradný, výkyvný ROMA 300 × 300 cm DF-007852 som je naozaj kvalitne vyhotovený!

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Cecília

Mám rada nákupy s dopravou zdarma, túto akciu vždy využijem.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Beáta

Táto značka je rokmi overená, netreba hľadať nič iné

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Karol

DIMENZA Slnečník záhradný, výkyvný ROMA 300 × 300 cm DF-007852 je naozaj taký, ako bol charakterizovaný v popise

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Kornel

DIMENZA Slnečník záhradný, výkyvný ROMA 300 × 300 cm DF-007852 som si starostlivo vybrala na základe recenzií na internete. A urobila som veľmi dobre. Obchod Alza.sk môžem tak isto odporučiť – nenašla som žiadne negatíva.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Gabriel

Za takto dobrú cenu - 195.86 € lepší produkt nenájdete

Hodnotenie 4*

Pozrieť viac recenzií

Pridať komentár

DOPPLER detská pláštenka s kapucňou, veľkosť 164, červená

DOPPLER detská pláštenka s kapucňou, veľkosť 164, červená

Pláštenka DOPPLER detská pláštenka s kapucňou, veľkosť 164, červená:Ak sa s deťmi chystáte na...

DOPPLER pláštenka pre dospelých, veľkosť XL, žltá

DOPPLER pláštenka pre dospelých, veľkosť XL, žltá

Pláštenka DOPPLER pláštenka pre dospelých, veľkosť XL, žltá:Ak ste priaznivcom pobytu v prírode,...

Djeco Krásny dizajnový dáždnik – Kvetiny a vtáci

Djeco Krásny dizajnový dáždnik – Kvetiny a vtáci

Detský dáždnik Djeco Krásny dizajnový dáždnik – Kvetiny a vtáci: Kvalitný dáždnik francúzskej...

GOLD BABY detský dáždnik Birds

GOLD BABY detský dáždnik Birds

Detský dáždnik GOLD BABY detský dáždnik Birds: Dáždnik s veselým motívom Gold Baby Birds vykúzli...

DOPPLER Mini Fiber Scribble Black

DOPPLER Mini Fiber Scribble Black

Dáždnik DOPPLER Mini Fiber Scribble Black: Dámský skládací deštník s větruodolnou konstrukcí....

DOPPLER Zero 99 Minimally Deep blue

DOPPLER Zero 99 Minimally Deep blue

Dáždnik DOPPLER Zero 99 Minimally Deep blue:Zero 99 Minimally je ľahučký a napriek tomu odolný...

Cena, akcia, zľavový kód

Zaujíma Vás, ako sa vyvíjala cena tohto produktu? Pozrite sa do nášho grafu a zistite kedy bol produkt najlacnejší a či ho dokážete kúpiť v zľave. » Zistiť cenu k dnešnému dátumu 20.09.2024

Hodnotenie:
(84.8%)