Parametre a popis produktu

Recenzie nám o ✅ DIMENZA Slnečník záhradný, výkyvný ROMA 2,5×2,5/8/64 DF-003588 prezradili, čo sa zákazníkom páči, aké má výhody a nevýhody. Cena ✅ 195.86 € je v porovnaní s vysokou kvalitou produktu nízka. Skúsenosti, diskusiu a hodnotenia nájdete aj priamo pod produktom.

Slnečník DIMENZA Slnečník záhradný, výkyvný ROMA 2,5×2,5/8/64 DF-003588:Pokiaľ si radi užívate pobyt na čerstvom vzduchu, ale bojíte sa byť vystavení slnečným lúčom, odporúčame vám použitie slnečníka. Dimenza. Jeho tvar tvorí štvorec, ktorý vám ponúka dostatok tieňa a zároveň prináša priestoru zaujímavý a sofistikovaný vzhľad. Hlavnou oporou slnečníka je stredový stĺp, ktorý zaistí stabilitu a pevnosť aj v náročných podmienkach. Dokáže vrhať tieň bez výrazných nepravidelností. Zatiaľ čo jeho zelená farba umocní vydarený vzhľad, kvalitný materiál zase prepožičia dlhú životnosť. Výrobca na zhotovenie konštrukcie vybral kvalitný materiál, ako je hliník, materiálom plachty je polyester. Záhradný dáždnik Dimenza dosahuje rozmery 2,53 × 2,5 × 2,5 m (v × š × d). Kľúčové vlastnosti slnečníka DIMENZA Slnečník záhradný, výkyvný ROMA 2,5×2,5/8/64 DF-003588 Slnečník Dimenza poskytuje ochranu pred prílišným slnečným žiarením Jeho tvar tvorí štvorec Slnečník má vo svojom strede stĺp Materiálom konštrukcie slnečníka je hliník Na výrobu plachty slúži polyester Vďaka kĺbu možno ľahko zmeniť smer tieňovej plochy Na správnu funkciu a bezpečnosť vyžaduje stabilný a pevný podklad K slnečníku patrí stabilný podstavec Farba: zelená Rozmery záhradného slnečníka sú 2,53 × 2,5 × 2,5 m (v × š × d) Príjemný odpočinok a ochrana pred slnkom v tieni Slnečník Dimenza poskytuje účinný úkryt pri vysokých teplotách. Kĺbový systém umožňuje ľahké ovládanie a nastavenie polohy slnečníka podľa aktuálnych podmienok. Kľučka umiestnená na slnečníku zaisťuje plynulé a bezproblémové ovládanie. Stačí len plynulo otáčať v správnom smere a záhradný dáždnik sa podľa vášho priania otvorí alebo zatvorí. Na správnu funkciu a bezpečnosť vyžaduje stabilný a pevný podklad. Je konštruovaný na ukotvenie do zeme, betónovej plochy či iného stabilného povrchu. Slnečník Dimenza urobí radosť svojou výbavou Dostanete ho so samostatným podstavcom, s ktorým sa môžete spoľahnúť na dostatok stability. Hrúbka materiálu: 45 mm

 

Viac informácií a fotografií k produktu

Ďalšie podrobnosti k produktu:

E-shop predáva tento tovar DIMENZA Slnečník záhradný, výkyvný ROMA 2,5×2,5/8/64 DF-003588 za výhodnú cenu 195.86 €. Vyberte si, kde ho kúpite.

Dodávateľ tovaru je obľúbený obchod , recenzie a skúsenosti obchodu na heureka hovoria, že tovar a dodanie bude v poriadku.

Doprava: Tovar Vám vačšinou doručí Slovenská pošta alebo DHL (niekedy i PPL alebo GEIS).

Zistiť dostupnosť

 

Cena ✅ ️195,86€
Dostupnosť ➡️ skladom
Hodnotenie
(84.4%)
Kde kúpiť 🛒 Obchod

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o DIMENZA Slnečník záhradný, výkyvný ROMA 2,5×2,5/8/64 DF-003588 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 195,86€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka DIMENZA Slnečník záhradný, výkyvný ROMA 2,5×2,5/8/64 DF-003588

Komentáre

Pridané: pred mesiacom
Izidor

V kategórií Dáždniky som si vybral tovar z najpredávanejších modelov. Konkrétne produkt DIMENZA Slnečník záhradný, výkyvný ROMA 2,5×2,5/8/64 DF-003588. Som spokojný a nemenil by som.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Irma

Produkt DIMENZA Slnečník záhradný, výkyvný ROMA 2,5×2,5/8/64 DF-003588 má veľmi skvelé hodnotenia. V kategórii Dáždniky aktuálne patrí k najšpičkovejším produktom. Pomer cena a kvalita je naozaj skvelý!

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Amália

Nezdalo sa mi, že by bol DIMENZA Slnečník záhradný, výkyvný ROMA 2,5×2,5/8/64 DF-003588 taký skvelý, ako ho ospevujú recenzie na nete. Nakoniec ma presvedčil kolega a tak som si ho kúpil v Alza.sk. A urobil som dobre.. v kategórii Dáždniky lepšiu alternatívu nenájdete.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Róbert

Mal som šťastie, že som narazil na výpredaj a nakúpil za lepšie ceny než v konkurenčných eshopoch.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Nora

Za takto dobrú cenu - 195.86 € lepší produkt nenájdete

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Bohumil

Nechcel som investovať príliš veľa a aj preto som rád, že som narazil na DIMENZA Slnečník záhradný, výkyvný ROMA 2,5×2,5/8/64 DF-003588 za cenu 195.86 €

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Adolf

DIMENZA Slnečník záhradný, výkyvný ROMA 2,5×2,5/8/64 DF-003588 som dostala darom a som s ním veľmi spokojná :-)

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Valentín

Zatiaľ všetko funguje na 100%, verím že to tak bude aj naďalej...

Hodnotenie 4*

Pozrieť viac recenzií

Pridať komentár

DOPPLER detská pláštenka s kapucňou, veľkosť 164, červená

DOPPLER detská pláštenka s kapucňou, veľkosť 164, červená

Pláštenka DOPPLER detská pláštenka s kapucňou, veľkosť 164, červená:Ak sa s deťmi chystáte na...

DOPPLER pláštenka pre dospelých, veľkosť XL, žltá

DOPPLER pláštenka pre dospelých, veľkosť XL, žltá

Pláštenka DOPPLER pláštenka pre dospelých, veľkosť XL, žltá:Ak ste priaznivcom pobytu v prírode,...

Djeco Krásny dizajnový dáždnik – Kvetiny a vtáci

Djeco Krásny dizajnový dáždnik – Kvetiny a vtáci

Detský dáždnik Djeco Krásny dizajnový dáždnik – Kvetiny a vtáci: Kvalitný dáždnik francúzskej...

GOLD BABY detský dáždnik Birds

GOLD BABY detský dáždnik Birds

Detský dáždnik GOLD BABY detský dáždnik Birds: Dáždnik s veselým motívom Gold Baby Birds vykúzli...

DOPPLER Mini Fiber Scribble Black

DOPPLER Mini Fiber Scribble Black

Dáždnik DOPPLER Mini Fiber Scribble Black: Dámský skládací deštník s větruodolnou konstrukcí....

DOPPLER Zero 99 Minimally Deep blue

DOPPLER Zero 99 Minimally Deep blue

Dáždnik DOPPLER Zero 99 Minimally Deep blue:Zero 99 Minimally je ľahučký a napriek tomu odolný...

Cena, akcia, zľavový kód

Zaujíma Vás, ako sa vyvíjala cena tohto produktu? Pozrite sa do nášho grafu a zistite kedy bol produkt najlacnejší a či ho dokážete kúpiť v zľave. » Zistiť cenu k dnešnému dátumu 20.09.2024

Hodnotenie:
(84.4%)