Parametre a popis produktu

Recenzie nám o ✅ DIMENZA Slnečník záhradný, výkyvný BANANA, ALU 3/6/48 DF-007869 prezradili, čo sa zákazníkom páči, aké má výhody a nevýhody. Cena ✅ 78.11 € je v porovnaní s vysokou kvalitou produktu nízka. Skúsenosti, diskusiu a hodnotenia nájdete aj priamo pod produktom.

Slnečník DIMENZA Slnečník záhradný, výkyvný BANANA, ALU 3/6/48 DF-007869:V prípade, že vás láka stráviť čas vonku bez toho, aby ste boli vystavení priamemu slnečnému svetlu, poobzerajte sa po slnečníku. Dimenza. Jeho tvar tvorí šesťuholník, ktorý ponúkne zatienenie a zároveň pridá priestoru zaujímavý a rafinovaný vzhľad. Slnečník je uprostred podopieraný jedným stĺpom, ktorý je navrhnutý tak, aby zaistil stabilitu konštrukcie aj v dlhodobom horizonte. Vrhá rovnomerný tieň do všetkých smerov okolo stĺpika. Zatiaľ čo jeho modrá farba prináša vkusnú nadčasovosť, kvalita použitých materiálov zasa dlhú životnosť. Zvoleným materiálom konštrukcie slnečníka je hliník, materiálom plachty je polyester. Záhradný dáždnik Dimenza meria 2,43 × 3 × 3 m (v × š × d). Kľúčové prednosti slnečníka DIMENZA Slnečník záhradný, výkyvný BANANA, ALU 3/6/48 DF-007869 Slnečník Dimenza vám umožní pobyt vonku bez obáv z nadmerného prehriatia Na jeho tvar bol vybraný šesťuholník Stredový stĺp je zárukou pevnosti a stability Výrobným materiálom konštrukcie slnečníka je hliník Na výrobu plachty slúži polyester Ohybný kĺb umožňuje nastavenie uhla a sklonu Na správnu funkciu a bezpečnosť vyžaduje stabilný a pevný podklad Slnečník je doplnený o stabilný podstavec Farba slnečníka je modrá Záhradný slnečník meria 2,43 × 3 × 3 m (v × š × d) Zabudnite na horúco a nechajte sa rozmaznávať v chladivom tieni Slnečník Dimenza je skvelým doplnkom v sparnom lete. Disponuje kĺbom, ktorý umožňuje ohybnosť a pohyblivosť, a tak si ľahko nastavíte rôzne uhly a polohy tieniaceho plátna. S kľučkou je ovládanie ľahké a pohodlné. Plynulé otváranie a zatváranie záhradného dáždnika sa dosiahne jednoduchým otáčaním v správnom smere. Stabilný a pevný podklad je nevyhnutný na správnu prevádzku a bezpečnosť. Je navrhnutý tak, aby bol ukotvený do zeme, betónovej plochy či iného stabilného povrchu. Slnečník Dimenza osloví aj svojou výbavou Prináleží k nemu samostatný podstavec, ktorý poskytuje pevnú oporu. Hrúbka materiálu: 48 mm

 

Viac informácií a fotografií k produktu

Ďalšie podrobnosti k produktu:

E-shop predáva tento tovar DIMENZA Slnečník záhradný, výkyvný BANANA, ALU 3/6/48 DF-007869 za výhodnú cenu 78.11 €. Vyberte si, kde ho kúpite.

Dodávateľ tovaru je obľúbený obchod , recenzie a skúsenosti obchodu na heureka hovoria, že tovar a dodanie bude v poriadku.

Doprava: Tovar Vám vačšinou doručí Slovenská pošta alebo DHL (niekedy i PPL alebo GEIS).

Zistiť dostupnosť

 

Cena ✅ ️78,11€
Dostupnosť ➡️ skladom
Hodnotenie
(85.4%)
Kde kúpiť 🛒 Obchod

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o DIMENZA Slnečník záhradný, výkyvný BANANA, ALU 3/6/48 DF-007869 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 78,11€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka DIMENZA Slnečník záhradný, výkyvný BANANA, ALU 3/6/48 DF-007869

Komentáre

Pridané: pred mesiacom
Sidónia

ohodnotím neskôr

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Dorota

Roky som používala niečo podobné od rovnakého výrobcu, tak som šla na istotu.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Agáta

Eshop Alza.sk mi odporučila sestra – má s ním totiž len dobré skúsenosti. A tak som šla na istotu a nakúpila som za výhodné ceny.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Oldrich

Moje hodnotenie je 100%.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Cecília

Nezdalo sa mi, že by bol DIMENZA Slnečník záhradný, výkyvný BANANA, ALU 3/6/48 DF-007869 taký skvelý, ako ho ospevujú recenzie na nete. Nakoniec ma presvedčil kolega a tak som si ho kúpil v Alza.sk. A urobil som dobre.. v kategórii Dáždniky lepšiu alternatívu nenájdete.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Vladimíra

Tento výrobok je perfektný. Určite odporúčam, kúpu neoľutujete.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Agnesa

V kategórií Dáždniky som hľadala niečo kvalitnejšie – hoc aj za vyššiu cenu. Oplatilo sa mi zainvestovať. Pomohli mi najmä recenzie ostatných zákazníkov, ktoré som si našla online.

Hodnotenie 5*

Pozrieť viac recenzií

Pridať komentár

DOPPLER detská pláštenka s kapucňou, veľkosť 164, červená

DOPPLER detská pláštenka s kapucňou, veľkosť 164, červená

Pláštenka DOPPLER detská pláštenka s kapucňou, veľkosť 164, červená:Ak sa s deťmi chystáte na...

DOPPLER pláštenka pre dospelých, veľkosť XL, žltá

DOPPLER pláštenka pre dospelých, veľkosť XL, žltá

Pláštenka DOPPLER pláštenka pre dospelých, veľkosť XL, žltá:Ak ste priaznivcom pobytu v prírode,...

Djeco Krásny dizajnový dáždnik – Kvetiny a vtáci

Djeco Krásny dizajnový dáždnik – Kvetiny a vtáci

Detský dáždnik Djeco Krásny dizajnový dáždnik – Kvetiny a vtáci: Kvalitný dáždnik francúzskej...

GOLD BABY detský dáždnik Birds

GOLD BABY detský dáždnik Birds

Detský dáždnik GOLD BABY detský dáždnik Birds: Dáždnik s veselým motívom Gold Baby Birds vykúzli...

DOPPLER Mini Fiber Scribble Black

DOPPLER Mini Fiber Scribble Black

Dáždnik DOPPLER Mini Fiber Scribble Black: Dámský skládací deštník s větruodolnou konstrukcí....

DOPPLER Zero 99 Minimally Deep blue

DOPPLER Zero 99 Minimally Deep blue

Dáždnik DOPPLER Zero 99 Minimally Deep blue:Zero 99 Minimally je ľahučký a napriek tomu odolný...

Cena, akcia, zľavový kód

Zaujíma Vás, ako sa vyvíjala cena tohto produktu? Pozrite sa do nášho grafu a zistite kedy bol produkt najlacnejší a či ho dokážete kúpiť v zľave. » Zistiť cenu k dnešnému dátumu 20.09.2024

Hodnotenie:
(85.4%)